TIRPSTA BURNOJE: tortas kaip „Raffaello“

 (2)
Autorius: Martyna P.
© Asmeninio albumo nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
4.1538 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Biskvitui kiaušinius išplakame su cukrumi ir vanilių cukrumi. Išlydome sviestą ir jį pilame į kaišinių masę. Suberiame miltus. Iš sviestinio popieriaus iškerpame norimo dydžio rutulius, juos dedame į skardą, o ant jų tolygiai paskirstome tešlą - tai bus mūsų biskvitų blynai.

Kepame 200 C orkaitėje apie 20-25 min. Turėtų išeiti apie 4-5 blynus.
Kremui grietinėlę iš lėto plakame, tada beriame standiklį ir plakame tol, kol masė bus gana tvirta. Kitame puode išsukame sviestą su kondensuotu pienu. Po to šias dvi mases sumaišome, įberiame kokoso drožles ir išmaišome.

„Lipdome pyragą“: dedame pagrindo blyną, jį labai gausiai apšlakstome citrinų sultimis, kad padas įgautų drėgmės ir gero skonio, tada tepame kremą ir sluoksniuojame. Skanaus!

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui:
5 vnt. Kiaušiniai
230 g Cukrus
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
65 g Sviestas
230 g Miltai
Kremui:
1 indelis Kondensuotas pienas
180 g Sviestas
450 g Grietinėlė
2 pakelis Tirštiklis grietinėlei
50 g Kokoso drožlės
Sudėtingumas :