Spurgos kitaip
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų,sodą, druską ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Maišant po truputį supilkite vandenį.

Minkykite tešlą apie 20 minučių.

Uždenkite maistine plėvele ir palikite pastovėti 20 minučių.

Gerai išminkykite ir vėl uždenkite ir palikite pastovėti.

Gerai išminkykite, iškočiokite iki 0,5 cm storio lakšto.

Jį supjaustykite 2 cm pločio ir 5 cm ilgio juostelėmis. Juosteles iš abiejų galų įpjaukite.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Išvirtas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai