© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Išplakite grietinėlę, palaipsniui suberkite 50 gramų cukraus pudros. Biskvitą supjaustykite kubeliais, braškes – į keturias dalis.

300 gramų braškių sutrinkite trintuvu kartu su likusia cukraus pudra. Supilkite į puodą, o kai užvirs, nukelkite sirupą nuo viryklės ir palikite atvėsti.

Ant salotinės dugno ar į nedideles stiklines sudėkite biskvito gabalėlius, apliekite sirupu, tada dėkite sluoksnį kremo, sluoksnį braškių, kol viską susluoksniuosite.

10 min. palaikykite šaldytuve, o po to galima patiekti.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai