© A.Juršos nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pirmiausia gerai nuplaunam džiovintus vaisius ir riešutus ir pamerkiam kokiam pusvalandžiui kiekvienus atskirai. Paskui dar kartą perplauname.

Sviestą ištirpinam ir atvėsinam.

Varškę pertriname per sietelį. Varginantis procesas, bet reikalingas. Varškę sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sviestu. Gerai išsukam.

Sausainius smulkiai sulaužom ir sumaišom su varškės mase. Abrikosus smulkiai supjaustom ir suberiam į bendrą masę. Išmaišom.

Ant stalo patiesiame maistinę plėvelę ir iš gautos masės formuojame dešrą. Tampriai suvyniojame, užsukame galus ir dedame į šaldiklį kokiai valandai.

Pjaustom labai aštriu peiliu ir vaišinamės. Kas lieka, laikome tik šaldytuve.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai