© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.4286 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grietinę išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Graikinius riešutus susmulkinkite iki trupinių.

Iš trijų šaukštų cukraus pudros, kakavos,, vandens ir sviesto pasigaminkite glajų.

Vaflius aptepkite kondensuotu pienu, dėkite sluoksnį sausainių, paskui – sluoksnį grietinės kremo, šiek tiek smulkintų riešutų, ant viršaus – kitą vaflį ir taip susluoksniuokite tortą. Ant viršutinio sluoksnio užtepkite glajų, šonus aptepkite grietininiu kremu.

Tortą kelioms valandoms arba nakčiai įdėkite į šaldytuvą.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai