Kijevo kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.3333 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Krapus susmulkinkite, česnako skilteles išspauskite. Sumaišykite krapus ir česnakus su druska.

Sviestą supjaustykite kubeliais (8 – 10 kubelių).

Faršą padalinkite į 8 – 10 dalių. Iš kiekvienos suformuokite paplotėlį, ant jo uždėkite gabalėlį sviesto ir šiek tiek česnakų bei krapų masės. Tada suformuokite kotletą.

Miltus ir džiūvėsėlius sumaišykite su pipirais ir druska. Apvoliokite kotletus plaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose ir 15-ai minučių padėkite į šaldymo kamerą.

Aukštoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, iš kiekvienos pusės kepkite kotletus po 1 – 2 minutes, paskui sumažinkite liepsną ir pakepkite po 10 min. iš kiekvienos pusės.

Sudėkite kotletus ant popierinio rankšluosčio, kad nugertų taukų perteklių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai