© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūną smulkiai supjaustykite, trintuve sutarkuokite morką. Apkepkite šias daržoves keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Įberkite mėgstamų prieskonių ir sudėkite susmulkintą kopūstą. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite, kol kopūstai suminkštės. Pabaigoje sudėkite smulkiai pjaustytus žalumynus. Daržoves atvėsinkite.

Mėsos faršą ir ryžius sumaišykite su daržovėmis, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Masę gerai išmaišykite.

Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kotletus. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Apkepkite iš visų pusių. Labai skanu su šviežių daržovių salotomis ir virtomis arba keptomis bulvėmis.

Kad kotletai būtų kvapnesni, į džiūvėsėlius galite įberti prieskonių: pipirų, baziliko, čiobrelių, raudonėlių – tai, ką mėgstate.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai