Tilapija, marinuota greipfuto sultyse

Autorius: Ramunė Matulienė
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išspaudžiame greipfrukto sultis, užpilame ant žuvies, pabarstome smulkintais krapais ir palaikome keletą valandų.

Kepame keptuvėje, pabaigoje padruskiname. Daržoves supjaustome, papiriname, padruskiname ir apkepiname kitoje keptuvėje.

Tilapija, marinuota greipfuto sultyse
© Asmeninio archyvo nuotr.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Tilapijos filė
1 vnt. Greipfrutai
pagal skonį Druska
žiupsnelis Krapai
gabaliukas Cukinijos
1 vnt. Pomidorai
1/2 vnt. Paprikos
Porcijos: 1
Sudėtingumas :