© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspaudžiame greipfrukto sultis, užpilame ant žuvies, pabarstome smulkintais krapais ir palaikome keletą valandų.

Kepame keptuvėje, pabaigoje padruskiname. Daržoves supjaustome, papiriname, padruskiname ir apkepiname kitoje keptuvėje.

Tilapija, marinuota greipfuto sultyse
© Asmeninio archyvo nuotr.
Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai