Tikras graikiškas Tzatziki

 (2)
Šis gaivus agurkais kvepiantis padažas yra puikus pagardas prie keptos mėsos ir daržovių. Patiekiamas su dar šiltos duonelės pitos gabaliukais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Graikijos virtuvė
Įvertinimas:
3.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, actą, susmulkintą česnaką, druską ir pipirus. Kitame inde su šluotele išplakite jogurtą su grietine. Sudėkite kartu alyvuogių aliejaus ir jogurto mišinį ir gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite nuluptus ir be sėklų susmulkintus agurkus agurkai ir šviežius krapus.

Išmaišykite ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas prieš patiekdami.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas actas
2 skiltelė Česnakai
1/2 skiltelė Druska
1/4 šaukštelis Baltieji malti pipirai
1 puodelis Jogurtas graikiškas
1 stiklinė Grietinė
2 vnt. Agurkai
žiupsnelis Krapai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :