Tikras atradimas: traškios, įdarytos bulvių puselės

Keptos, įdarytos bulvių puselės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves su lupenomis nuplaukite ir dėkite virti. Virkite apie 30 minučių.

Atvėsinkite, perpjaukite per pusę ir išskobkite bulvės vidų.

Bulves sutrinkite su grietine, smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, išspaustais česnakais ir prieskoniais.

Sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu ir sudėkite į išskobtas puseles.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių - kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bulvės (didesnės)
2 šaukštas Grietinė
sauja Svogūnų laiškai
2 skiltelė Česnakai
100 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :