© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Na, ir žirneliai visuomet primena vaikystę, kai nubėgi į sodą ir žirneliai patys tave kviečia juos nuskinti.

Vietoje sviesto šiame recepte galite naudoti saldžiarūgštį padažą, aštrų padažą ar česnakinį alyvuogių aliejų – priklauso nuo to, kokio skonio norite.

Tikrai verta pabandyti: žirnių ankščių užkandis
© Recepto autorė

Gaminimas:

  1. Puode užverdame vandenį, sudedame žirnių ankštis, verdame apie 10 min., kol žirnių ankštys suminkštės, bet išliks traškios ir nepraras žalios spalvos.
  2. Ankštis sudedame į sietelį, po to į lėkštę ir apibarstome druska.
  3. Sviestą išlydome mikrobangų krosnelėje, patiekiame su ankštimis. Ankštis mirkome į sviestą ir skanaujame!

Tikrai verta pabandyti: žirnių ankščių užkandis
© Recepto autorė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai