Tikra CHARČIO sriuba su jautiena

 (36)
Charčio sriuba su jautiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
3.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustykite ir sudėkite į 3 litrus vandens. Suberkite pipirus, šaukštelį druskos, lauro lapus. Virkite apie 1 valandą.

Mėsą išgriebkite, o sultinį nukoškite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir kepkite kartu su smulkinta jautiena ir išspaustais česnakais aliejuje apie 5-8 minutes.

Išimkite sėklytes ir supjaustykite saldžiąją papriką.

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite.

Į puodą sudėkite keptus svogūnus su jautiena, paprikas ir pomidorus.

Užpilkite sultinio, įberkite druskos, smulkintas kalendras ir petražoles. Įdėkite pomidorų tyrės, džiovintas aitriąsias paprikas ir virkite apie 20 minučių.

Suberkite ryžius ir virkite dar 15 minučių.

Paragaukite, jei trūksta, įberkite dar druskos, pipirų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Jautiena
3 vnt. Svogūnai
6 vnt. Pomidorai
3 šaukštas Pomidorų tyrė
100 g Ryžiai
1 vnt. Morkos
2 vnt. Džiovinta aitrioji paprika
4 skiltelė Česnakai
4 vnt. Lauro lapai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
5 vnt. Kvapieji pipirai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
2 šaukštelis Druska
pagal skonį Kalendros
pagal skonį Petražolės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :