Žaliųjų žirnelių ir mėtų užtepėlė
© Recepto autorė
Įvertinimas:
5.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite žirnelius. Kepkite apie 7 minutes, kol žirneliai suminkštės. Iškepusius atvėsinkite. Jeigu naudojate konservuotus tuomet kepinti nereikia.

2. Visus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Jeigu sunkiai trinasi, įpilkite dar šaukštą aliejaus. Druskos dėkite pagal skonį. Paruoštą užtepėlę laikykite šaldytuve.

Skanaus!

Žaliųjų žirnelių ir mėtų užtepėlė
Žaliųjų žirnelių ir mėtų užtepėlė
© Recepto autorė

Receptu dalijasi tinklaraštis „Wise taste“.

Naujausi recepetai