Taip skaniai paruoštos silkės dar neragavote

Kepta silkė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Marinuotas aliejuje silkių filė nusausinkite popierine servetėle.

Indelyje sumaišykite garstyčias su baltu vynu.

Silkių filė apvoliokite garstyčių mišinyje ir smulkintuose (sumaltuose) avižiniuose dribsniuose.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite stambiai pjaustytą česnaką ir sudėkite silkių filė.

Kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus abi pusės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Silkių filė aliejuje
3 šaukštas Garstyčios
3 šaukštas Baltas sausas vynas
8 šaukštas Avižiniai dribsniai
4 skiltelė Česnakai
4 šaukštas Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :