Kepta silkė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinuotas aliejuje silkių filė nusausinkite popierine servetėle.

Indelyje sumaišykite garstyčias su baltu vynu.

Silkių filė apvoliokite garstyčių mišinyje ir smulkintuose (sumaltuose) avižiniuose dribsniuose.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite stambiai pjaustytą česnaką ir sudėkite silkių filė.

Kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus abi pusės.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai