© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.6667 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žalias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir išsunkite.

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite ir sumaišykite su žalių bulvių tarkiais.

Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Kiaulienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įpilkite sultinio, sudėkite apkeptus smulkiai pjaustytus svogūnus ir gerai išmaišykite.

Imkite mažo kumščio dydžio bulvių masės gabaliuką, jį suplokite, į vidurį dėkite paruošto įdaro ir formuokite įprastus cepelinus.

Apvoliokite miltuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus. Ištraukite, nuvarvinkite, sudėkite visus ant kepimo popieriumi užtiestos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 10 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai