Kepti burokėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.7500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius gerai nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Apibarstykite druska, juodaisiais pipirais, česnako milteliais ir rūkytos paprikos milteliais. Išmaišykite ir palikite kelioms minutėms pastovėti.

Apšlakstykite citrinos sultimis ir išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir dėkite kepti burokėlius. Nesuverskite visų, dėkite vienas šalia kito ir tik vienu sluoksniu.

Kai viena pusė gražiai apkeps, apverskite ir palaukite kol gražiai apkeps kita pusė.

Taip iškepti burokėliai gali būti ne tik skaniu garnyru, bet ir valgomi tik su ožkų ar pelėsiniu brie sūriu.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai