Lašiša, garstyčių ir česnakų marinate
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.4286 21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspauskite citrinos sultis ir sumaišykite jas su garstyčiomis, išspaustu česnaku, smulkintais čiobreliais ir aliejumi.

Mišiniu gausiai aptepkite lašišos kepsnelius ir palikite valandai šaldytuve.

Pabarstykite druska, pipirais ir kepsnelius sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aukštais kraštais.

Apdėliokite česnako skiltelėmis, citrinos griežinėliais, rozmarino šakelėmis.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki 20 minučių.

|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai