Lašiša, garstyčių ir česnakų marinate
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.6667 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išspauskite citrinos sultis ir sumaišykite jas su garstyčiomis, išspaustu česnaku, smulkintais čiobreliais ir aliejumi.

Mišiniu gausiai aptepkite lašišos kepsnelius ir palikite valandai šaldytuve.

Pabarstykite druska, pipirais ir kepsnelius sudėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą, aukštais kraštais.

Apdėliokite česnako skiltelėmis, citrinos griežinėliais, rozmarino šakelėmis.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki 20 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai