Tailandietiškos krevetės

 (1)
Autorius: Agnė Rusinaitė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į įkaitintą keptuvę sudėti atšildytas krevetes, susmulkinti česnaką ir pakepinti apie dešimt minučių, vėliau įdėti medų ir kepinti dar keletą minučių. Patiekti su citrina apibarsčius sezamo sėklomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Krevetės karališkos
1 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Medus
1 vnt. Citrinos
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Sezamo sėklos