Tailandietiškieji „Spring rolls“ vos per 20 min!

 (2)
© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai supjaustykite vištienos krūtinėlę ir daržoves. Vištieną dėkite į WOK keptuvę ir kelias minutes apkepkite aliejuje. Tada sudėkite visas daržoves, pagardinkite prieskoniais ir dar kelias minutes kepkite viską. Dėkite kapoto česnako skilteles, apšlakstykite sojų bei austrių padažu, patroškinkite ir baikite kepimą.

Troškintą įdarą perkoškite per sietelį, kad liktų kuo mažiau skysčio.
Tuomet į lakštą dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip voką. Užlenkiamus kraštus patepkite kiaušinio plakiniu, kad viskas tvirtai suliptų.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite paruoštus suktinukus. Vartydami kepkite 4-5 minutes.

Patiekite su salotų lapais ir mėtos šakele.

Restoranas „Soya“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
200 g Šiitake grybai
2 vnt. Morkos
10 vnt. Pievagrybiai
400 g Vištienos filė
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Sojos padažas
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Austrių padažas
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :