© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulieną supjaustykite siauromis juostelėmis, pabarstykite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite gerai įkaitintame aliejuje, nuolat maišydami, kad apskrustų iš visų pusių. Baigiant kepti į keptuvę suberkite susmulkintą česnaką, po to sudėkite sojų, austrių padažus, medų.

Patiekite su ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Tailando virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai