Tailandietiška kiauliena su medumi

Jeigu mėgstate aštriai, galite pagardinti čili - gausite absoliučiai tobulą skonį!
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną supjaustykite siauromis juostelėmis, pabarstykite pipirais, apvoliokite miltuose ir iškepkite gerai įkaitintame aliejuje, nuolat maišydami, kad apskrustų iš visų pusių. Baigiant kepti į keptuvę suberkite susmulkintą česnaką, po to sudėkite sojų, austrių padažus, medų.

Patiekite su ryžiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Kiaulienos išpjova
3 skiltelė Česnakai
50 g Medus
Aliejus kepimui
pagal skonį Sojos padažas
pagal skonį Austrių padažas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Miltai apvoliojimui
Porcijos: 2
Sudėtingumas :