Taco paplotėliai su jautiena
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite prieskonių mišinį su aliejumi ir pamarinuokite jautieną apie 20 minučių kambario temperatūroje.

Pakepkite nepjaustytą jautienos išpjovą ant grotelių – iš abiejų pusių apie 3,5 minutės. Pamatuokite jautienos temperatūrą. Mėsa paruošta, kai temperatūra pasiekia 58– 60 °C.

Palikite mėsą aliuminio folijoje, paskui supjaustykite plonomis juostelėmis. Sudėkite ant tortilijos salotas, pomidorus, jautieną, svogūnus
ir GUACAMOLE padažą. Ant viršaus uždėkite majonezo ir apskrudintos šoninės gabaliukų.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai