© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1 didesnį svogūną supjaustau apie 5 mm žiedais, išimu vidurinę dalį.

Pasiruošiu tešlą: 1 kiaušinį, 5-6 šaukštus miltų, žiupsnelį druskos, žiupsnelį ciberžolės šakute išsuku iki vienalytės masės. Jei tešla per tiršta, skiedžiu šlakeliu pieno ar vandens. Atskirame indelyje stiklinio butelio pagalba iki smulkių dalelių sutraiškau 1 saują bulvinių čipsų.

Keptuvėje įkaitinu nedidelį kiekį aliejaus. Svogūno žiedus pamirkau tešloje, tuomet išvolioju čipsų trupiniuose ir iki aukso spalvos iš abiejų pusių apkepu.

Tiekiu karštus su majoneziniais padažais.

Svogūnų žiedai kepti čipsuose
© Shutterstock nuotr.


Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai