Svogūnų ir porų apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite į keturias dalis.

Porą nuplaukite ir supjaustykite.

Česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite.

Viską pakepinkite svieste.

Pagardinkite druska ir pipirais, įberkite smulkintų žalumynų.

Formą ištepkite sviestu, jos dugną ir kraštus išklokite tešla. Sudėkite pakepintą mišinį.

Kiaušinį išplakite su garstyčiomis ir grietinėle, sudėkite tarkuotą sūrį ir supilkite į formą, ant daržovių.

Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai