Svogūnai su grietinėle

 (1)
Jei mėgstate svogūnus, šis patiekalas bus puikus garnyras prie mėsos ar žuvų patiekalų. Patroškinti orkaitėje svogūnai netenka įprasto aitrumo – tampa šiek tiek saldūs.
Svogūnai su grietinėle
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus nulupkite ir nepjaustytus pakaitinkite svieste (apie 2–3 minutes).

Supilkite grietinėlę, suberkite prieskonius ir kelias minutes patroškinkite, tada sudėkite susmulkintas petražoles.

Mišinį supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir apibarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 200 ºC temperatūros orkaitėje 15–20 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

12 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Sviestas
200 ml Grietinėlė
100 g Sūris
1 šaukštelis Sultinio milteliai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 6
Sudėtingumas :