© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užvirkite 3–4 l šiek tiek pasūdyto vandens. Sudėkite pupeles ir apvirkite apie 1–2 min. Tada atvėsinkite jas šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į atskirą indą.

Sumaišykite vyno actą su aliejumi, majonezu ir druska. Sudėkite peletrūną ir rankomis smulkintus žaliuosius pipirus. Po to sudėkite juostelėmis pjaustytą cukiniją, padažą, kaparius ir išmaišykite.

Papuoškite peletrūnu ir smulkintais žaliaisiais pipirais.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai