© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.0000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustome kopūstą ir užkaičiame virti, subėrę prieskonius. Kol kopūstas minkštėja, plonomis riekelėmis supjaustytas morkas patroškiname aliejaus ir vandens mišinyje, kol lengvai pagelsta.

Nuplauname bulves. Jei šviežios – tik šepetėliu nušveičiame, jei senesnės - nuskutame. Supjaustome kubeliais.

Nuplikome pomidorus, nulupame odelę ir smulkiai supjaustome. Sudedame į verdančius kopūstus bulves, morkas ir pomidorus. Paverdame kartu, kol suminkštės bulvės, ir nukaičiame puodą. Pabarstome krapais.

PATARIMAS. jei valgote kaip pagrindinį patiekalą, pilkite vandens mažiau, jei tai vienas iš patiekalų, tuomet ir porcijų daugiau gausis, ir vandens tokiu atveju daugiau pilama.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai