© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sutarkuojame žalias bulves ir morkas plonais šiaudeliais.

Išspaudžiame kelis šaukštus citrinos sulčių ir apšlakstome daržoves.

Smulkiai supjaustome svogūną bei česnaką ir pakepiname ant nedidelio kiekio lydyto sviesto, nuolat maišydamos, kol svogūnas gražiai pagelsta.

Smulkiai sukapojame krapus, petražoles, kalendrą.

Pakepintas daržoves, susmulkintus prieskonius beriame ant šviežių daržovių, apšlakstome aliejumi ir paskaniname druska bei pipirais.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai