Šviežių bulvių salotos su morkomis ir žalumynais

 (1)
Šviežiose bulvėse gausu vitamino C, be to, labai skanu. Konservatoriams galite nesakyti, ką pateikėte ant stalo. Patys nesupras ir kuo skaniausiai suvalgys.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutarkuojame žalias bulves ir morkas plonais šiaudeliais.

Išspaudžiame kelis šaukštus citrinos sulčių ir apšlakstome daržoves.

Smulkiai supjaustome svogūną bei česnaką ir pakepiname ant nedidelio kiekio lydyto sviesto, nuolat maišydamos, kol svogūnas gražiai pagelsta.

Smulkiai sukapojame krapus, petražoles, kalendrą.

Pakepintas daržoves, susmulkintus prieskonius beriame ant šviežių daržovių, apšlakstome aliejumi ir paskaniname druska bei pipirais.

sulieknek.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 skiltelė Česnakai
sauja Krapai
sauja Petražolės
sauja Kalendros
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
šlakelis Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :