Pyragaičiai su aviečių uogiene
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsukti sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

Iškočioti ilgą tešlos volelį, apvynioti maistine plėvele ir padėti valandai į šaldytuvą.

Volelį supjaustyti į 20 apylygių gabaliukų. Juos sudėti į popierines apskritų pyragaičių formeles.

Gabaliukuose nykščiu įspausti duobutę ir įdėti po 1 šaukštelį aviečių uogienės ar džemo.

Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 12–15 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai