© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išdarinėtą viščiuką supjaustykite į 4 dalis. Įtrinkite druska, pipirais ir česnaku ar kitais mėgstamais prieskoniais ir palikite valandai pasimarinuoti.

Po valandos viščiuką apvoliokite miltuose ir apkepkite įkaitintame svieste iš abiejų pusių. Paskui dėkite į kepimo indą, užpilkite tirpintu sviestu ir trupučiu vandens ir troškinkite orkaitėje bent 30 min.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir ryžiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai