© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Svogūną nulupame, nuplauname, smulkiai sukapojame ir pakepiname aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Kiaušinius kietai išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia trintuve.

Obuolį nuplauname, nulupame odelę ir sutarkuojame stambia trintuve. Gautą masę šiek tiek nusunkiame, kad pasišalintų sulčių perteklius.

Menkių kepenėles sudedame į kiaurasamtį ir palaukiame, kol nutekės aliejus. Tuomet kepenėles sutriname šakute iki vienalytės konsistencijos ir sumaišome su kepintais svogūnais bei tarkuotu obuoliu. Paruoštą paštetą sudedame ant lėkštės ir apibarstome tarkuotais kiaušiniais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai