Šventinis bulvių plokštainis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

lašinius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.

Į mėsą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite maltus džiūvėsius sumaišytus su pienu, pagardinkite druska, pipirais ir viską gerai suminkykite.

Į grybus įmuškite vieną kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Iš vištienos darykite rutuliukus, į kiekvieno vidų įdėkite po gabaliuką sviesto ir šaukštelį paruoštų grybų.

Rutuliukus sudėkite į paruoštą sradą ir užpilkite tarkiais.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą laiko.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l Bulvių tarkiai
0,5 l Vištienos faršas
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Džiovinti grybai
100 g Rūkyti lašiniai
50 g Sviestas
2 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 šaukštas Pienas
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :