© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Anties filė pasūdykite, pabarstykite pipirais ir kartu su smulkintu česnaku pakepkite aliejuje, kol paskrus. Paskui perdėkite į gilų kepimo indą.

Padarykite padažą. Į aiejų, kuriame kepė antiena, įdėkite sviesto, medaus ir 2 -3 min. pakepkite.

Sudėkite apelsinų skilteles prie mėsytės, taip pat – cinamono lazdeles, šalavijų ir čiobrelių skilteles, įpilkite vyno. Kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 35 – 40 min.

Patiekite keptą antieną su apelsinų skiltelėmis ir mėtos lapeliais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai