© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkes išdarinėkite, išimkite kaulus ir nulupkite odą. Sumalkite kartu su svogūnais ir išmirkyta balta duona. Suberkite krakmolą, pagardinkite pipirais. Masę gerai išminkykite, formuokite kotletus, apvoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Apkeptus dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir šaukite 15 minučių į orkaitę. Galite pridengti folija.

Patiekite su burokėlių salotomis.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai