Pievagrybių ir vištienos mišrainė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
1.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Raugintus agurkus smulkiai supjaustykite.

Vištieną pagardinkite pipirais ir druska. Kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol iškeps ir gražiai apskrus. Smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius supjaustykite ir apkepkite svieste su druska.

Morką sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste kelias minutes.

Viską sumaišykite su majonezu.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai