© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 360min
Įvertinimas:
3.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kiaulės kojas ir mėsą gerai nuplaukite ir virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas prieskonines daržoves. Baigiant virti pasūdykite.

Išvirus sultinį nukoškite, atvėsusią mėsą nuimkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.

Ant dubens dugno išdėliokite supjaustytas virtas morkas, sudėkite mėsą ir užpilkite sultiniu.

Kai šaltiena sustings, nuo viršaus gražiai nuimkite riebalus, išverskite į plokščią lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais.

Šaltienai galite naudoti ir kitokią mėsą - pridėti truputį jautienos ir vištienos, tada patiekalo skonis bus turtingesnis.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai