© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Anties krūtinėlę perpjaukite į dvi dalis, įpjaukite toje pusėje, kur riebalai ir sausoje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo liepsnos iškaitinkite kiek įmanoma daugiau riebalų.

Obuolį perpjaukite perpus, išimkite sėkleles, kiekvieną pusę supjaustykite į aštuonias skilteles. Sudėkite skilteles į sviestu išteptą skardą, apibarstykite cukrumi, apšlakstykite aliejumi ir šiek tiek apibarstykite šviežiai maltais pipirais. Šalia įdėkite anties krūtinėlę. 200 laipsnių kaitrumo orkaitėje kepkite 10 min. Abi antie krūtinėlės puses perpjaukite į 8 dalis.

Padažui sumaišykite puode visus komponentus, išskyrus grietinėlę, ir išgarinkite 50 proc. skysčio. Perkoškite padažą per sietelį, toliau kaitinkite ant silpnos ugnies. Pamaišydami po truputį supilkite grietinėlę. Nukelkite puodą nuo viryklės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai