Švenčių klasika: silkių ŠPROTAI

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Silkes išmirkykite, nulupkite ir išimkite kaulus.

Silkių filė supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais.

Apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Išimkite iš atidėkite į šalį.

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite aliejuje, kol gražiai pagels. Pagardinkite pipirais.

Į silkinę sudėkite svogūnus, ant viršaus silkių gabaliukus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Silkės
2 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :