© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais, užpilkite kefyru, įberkite druskos, pipirų, uždenkite puodą dangčiu pastatykite 12-ai valandų į šaldytuvą.

Vištienos krūtinėlės šašlykui naudojamos išimtiniais atvejais, pvz., galima jų patiekti prie riebių kiaulienos šašlykų marinuotų baltojo vyno marinate. Vištienos krūtinėlės šašlykus renkasi kruopščiai skaičiuojantys kalorijas.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai