© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.6000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kokoso drožles, šokolado drožles, saulėgrąžų sėklas, sėmenis ir druską.

Kitame dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, medų, pašildytą kokoso aliejų ir vanilę.

Sumaišykite masę su žemės riešutų sviestu ir avižinių dribsnių masę.

Gautą tešlą sukrėskite ant maistinės plėvelės, gerai suspausdami formuokite dešrą, suvyniokite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą (arba šaldiklį).

Kai masė sustings, išimkite ir pjaustykite riekelėms.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai