Sveikuoliškos pienių lapų salotos

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kietai išvirkite kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite lukštus. Kiekvieną perpjaukite į keturias dalis.

Svogūną nulupkite, supjaustykit pusžiedžiais. Česnaką susmulkinkite. Nedideliame dubenyje sumaišykite česnakus, actą, garstyčias ir aliejų. Išplakite padažą šakute, įberkite druskos. Gautą masę maišydami pakaitinkite 2 min., neužvirinkite.

Pienių lapus nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į salotų dubenį. Svogūną supjaustykite, suberkite į salotas. Salotas apliekite užpilu, įberkite pipirų ir išmaišykite.

Ant lapų sudėkite kiaušinius ir patiekite salotas. Galima įpjaustyti į salotas kiaulienos kumpio.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
500 g Kiaulpienių lapai
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Užpilui:
1 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Balzaminis actas
1 šaukštas Garstyčios
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :