Mėsainiai
© Recepto autorė
Įvertinimas:
3.2000 25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

  1. Jautienos paplotėlį palaikome bent 1 valandą kambario temperatūroje. Taip mėsos vidus ir kraštai įgaus vienodą temperatūrą ir lygiau iškeps.
  2. Dažniausiai jau paruošti maltiniai būna didesnio diametro nei avokadas ar pomidoras, tad vieną paplotėlį padaliname pusiau, apibarstome druska ir pipirais bei kepame keptuvėje su nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus po 2 minutes iš abiejų pusių, jei pageidaujate rožinio vidaus ir idealiai sultingos mėsos. Jei mėgstate "gerai iškeptą", kepkite po 4-5 minutes kiekvieną pusę (nevartant daugiau nei vieną kartą). Paliekame mėsą "pailsėti" dvi minutes, tačiau ne keptuvėje, o ant grotelių arba sviestinio popieriaus.
  3. Sluoksniuojame, nors, turiu pripažinti, valgyti rankomis mėsainį su avokadu bus sudėtinga.

Sveikuoliški mėsainiai, kurie sužavės ir savo išvaizda
© Recepto autorė
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Monika OLIV
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai