Sveikuoliškas saldus avižinis pyragas be cukraus

 (4)
Studijos „Sulieknėk sveikai“ vadovė, mitybos specialistė Vaida Kurpienė šį pyragą rekomenduoja tiems, kas alergiški kviečiams, kiaušiniams ir pieno produktams. Juk saldumynų vis tiek norisi, tiesa?
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.3333 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Verdančiu vandeniu nuplikome ir nuskalaujame riešutus bei razinas.

2. Bananus gerai išplakame su aliejumi ir vandeniu.

3. Visas sudedamąsias dalis sudedu į puodą ir išmaišome.

4. Kepame orkaitėje 170 C vieną valandą apytiksliai. Trukmė priklauso nuo to, kokio dydžio formoje kepsite. Galima gaminti pyragą, bet tas pats receptas tinka ir keksiukams, tik kepimo trukmė sutrumpėja.

Skanaus!

sulieknek.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 8
Sudėtingumas :