Avižinių dribsnių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avižinius dribsnius sutrinkite iki rupių miltų.

Migdolams nulupkite žieveles ir sumalkite iki rupių miltų.

Džiovintus migdolus sumalkite iki rupių miltų.

Dribsnius sumaišykite su migdolais ir džiovintais bananais.

Sviestą išlydykite su juoduoju šokoladu ir užpilkite ant avižų masės.

Gerai išmaišykite ir sukrėskite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi, kad būtų lengviau išimti.

Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai