Sveikos ir sočios ridikėlių salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ridikėlius ir agurkus gana smulkiai supjaustykite.

Gražgarstes ir špinatus nuplaukite ir nuvarvinkite.

Sumaišykite daržoves ir žalumynus su baltos duonos skrebučiais ir pagardinkite pesto padažu, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai