Nekepti šokoladiniai batonėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Galingame trintuve sumaišykite visus, išskyrus tris glaisto ingredientus, iki smulkios, lipnios masės. Išklokite kvadratinę kepimo formą sviestiniu popieriumi, sudėkite masę į indą, tolygiai paskirstykite, suspauskite.

2. Nedideliame inde sumaišykite glaisto ingredientus sumaišykite, pagaminkite glajų. Iš pradžių jis gali atrodyti skystokas, bet nesiliaukite maišę.

3.Glajų užpilkite ant viršaus, o tad pastatykite indą į šaldytuvą. Kai sustings, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.

Patartina palaikyti masę šaldytuve kelias valandas, tada bus lengviau supjaustyti.

Šiuos nekeptus batonėlius galite laikyti šaldytuve kelias dienas, o šaldiklyje – net iki dviejų mėnesių.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai