Žaliasis kokteilis
© DELFI
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Rytą pradėkite nuo kviečių želmenų sulčių.

Nupjaukite reikalingą kiekį želmenų prieš pat naudojimą.

Išspauskite iš jų sultis lėtaeige sulčiaspaude.

Patariama pradėti gerti nuo 15-20 ml želmenų sulčių, didinant po 5 ml kasdien. (Profilaktiškai gerkite 7 dienas, o siekiant apčiuopiamų rezultatų – 21 dienas).

Žaliasis kokteilis:

Stambiai supjaustytus obuolius ir salierų kotus sudėkite į smulkintuvą-kokteilinę.

Iš pusės citrinos išspauskite sultis.

Įdėkite aitriosios paprikos ir imbiero (jų galite ir nedėti arba dėkite pag skonį).

Į smulkintuvą-kokteilinę įpilkite vandens arba fermentuoto grūdų gėrimo tiek, kad apsemtų. Jei kokteilio norisi gaivesnio, įpilkite daugiau skysčio.

Smulkintuvu sutrinkite sudėtas daržoves ir vaisius (apie 20-30 sekundžių).

Sudėkite saulėgrąžų daigus ir viską gerai susmulkinkite.

Sudėkite maltas kanapių, margainių ir čija sėklas ir gerai išmaišykite

Žaliojo kokteilio gamybos procesą galite pamatyti čia:

Maistinę patiekalo vertę rasite ČIA.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai