© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Žalią jauną burokėlį nulupkite ir sutarkuokite. Užpilkite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais. Sumaišykite ir valandai padėkite šaltai.

Agurką sutarkuokite, svogūnų laiškus ir krapus smulkiai supjaustykite.

Visus produktus sumaišykite su rūgpieniu, jeigu reikia, įpilkite truputį vandens.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai