© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulvių apkepas (plokštainis) įprastas patieklas lietuvių namuose bei kavinėse. Primename, kad tarkių nevertėtų valgyti turintiems virškinimo trakto sutrikimų bei vaikams iki trijų metų. Taip pat turintiems polinkį į pilvo pūtimą.

Pateikiame sveikesnę: lengviau virškinamą ir mažiau kaloringą plokštainio versiją. Prieš šį patiekalą būtina suvalgyti didelę porciją šviežių daržovių salotų.

1. Daržoves stambiai sutarkuojame ir sumaišome su plaktu kiaušiniu, žiupsneliu druskos ir pipirais. Viską gerai išmaišome.

2. Suverčiame gautą masę į stiklinį kepimo indą ir proporcingai paskirstome šaukštu. Kepame +175 C apie 25-30 min.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai