Pasukų kokteilis su avižų sėlenomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišome raugintas pasukas su avižų sėlenomis ir palaikome 20 minučių, kad sėlenos išbrinktų.

Jei norime skystesnės ar tirštesnės masės, atitinkamai galime pasikoreguoti sėlenomis arba pasukomis.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai