Morkų ir salierų užkandis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 5min
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas ir salierus nuskuskite ir supjaustykite ilgomis pusės centimetro pločio lazdelėmis.

Sumaišykite majonezą, grietinę, karį ir išspaustą česnaką.

Daržovių lazdeles valgant dažykite į padažą. Skanaus.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai